GAYENE-Cabinet

Waarom een GAYENE-Cabinet?

Onze moderne maatschappij heeft veel mooie dingen mogelijk gemaakt.

We beschikken over een enorme hoeveelheid technologieën waarvan veel  mensen het bestaan nog niet weten.

Al deze technologieën maken ons leven gemakkelijker, veiliger, productiever, overzichtelijker en zo kunnen we voor iedereen wel voordelen opnoemen.

Waar we geen, of in ieder geval te weinig, rekening mee houden is onze gezondheid en de gezondheid van onze leefomgeving. Er is al veel onderzoek gedaan naar stralingen en welke invloed zij hebben op ons en onze omgeving. Echter deze schadelijke stralingen zijn (nog) niet te voorkomen als we onze huidige technologieën blijven gebruiken en dat is het punt. We willen graag overal gebruik van blijven maken, maar tegen welke prijs.

Een werk- of leeromgeving vol met wifi-stralingen, mobiele telefoons, dect telefoons, andere draadloze verbindingen om het gebruiksgemak zo optimaal mogelijk te maken ... het is een aanslag op onze gezondheid.

Vermoeid na een dag op kantoor, niet kunnen concentreren op je werk, leerlingen kunnen steeds minder hun aandacht bij de les houden.

We gaan etiketten uitdelen om er een "wetenschappelijke" verklaring voor te hebben. (ADHD, ADD, enz)

Onze mening: onze leefomgeving is zo sterk vervuild met stralingen, chemicaliën, stofdeeltjes enz dat we al onze energie nodig hebben om op de been te blijven. Een kleine disbalans in onze afweer en we zijn ziek, we trekken het gewoonweg niet meer.

Op een handje vol mensen na is de wereld nog niet zo ver om rigoureuze maatregelen te nemen om ons hele leefklimaat voor alle levende wezens te optimaliseren (stralingsvrij, voldoende zuurstof, geen fijnstof, geen chemicaliën die ons beïnvloeden) en toch vinden wij dat de tijd is gekomen om beter voor ons zelf, onze medemens en onze Aarde te zorgen.

Begin vorige eeuw ontdekte Wilhelm Reich dat bepaalde energieën een zuiverende werking hadden op levende organismen. Hij noemde dat orgon-energie. Dit is de basis van Gayene-Cabinet.

Met de mogelijkheden van deze tijd hebben we de toepassing van deze "orgon-energie"naar een nieuw niveau kunnen brengen.

Gayene-Cabinet beschermt de hele omgeving tegen deze negatieve en schadelijke invloeden van bijvoorbeeld wifi, elektriciteitsmasten, chemtrails enz.

GAYENE-Cabinet zorgt voor een transformatie van negatieve energie zoals elektrosmog en andere vervuilde omgevingsenergieën.

GAYENE-Cabinet is in staat om elektromagnetische velden te neutraliseren van bv. wifi, smartphones, computers, routers, dect telefoons, i-pads, magnetronovens, etc.

GAYENE-Cabinet neutraliseert chemtrails en beschermt tegen de negatieve effecten hiervan.

Op deze manier creëren wij een gezonde, stralingsvrije, schone leefomgeving.

Wilt je meer weten? Ben je nieuwsgierig over de toepassingsmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij geven je uitleg en vertellen iedereen graag over de mogelijkheden in hun eigen omgeving.

Onze visie:
Iedereen heeft recht op een schone, gezonde leefomgeving.
In en/of naast scholen, ziekenhuizen, hotels, vakantieparken, bejaardenhuizen, verzorgingscentra en -instellingen en natuurgebieden en naast fabrieken, snelwegen, industrieterreinen, woonkernen zouden wij graag een Gayene-Cabinet plaatsen zodat daar de omgeving gezond, stralingsvrij en schoon wordt en blijft.
Voor wie:

Omdat alles energie is en energie altijd in beweging hoort te zijn, zijn wij voortdurend bezig met verbeteringen.

Wij komen graag in contact met mensen die gevoelig, of overgevoelig zijn voor stralingen (ongeacht van welke aard) omdat wij onze producten daar op aan kunnen passen.

Mensen met EHS, CVS, ME, HSP, ADHD, ADD zijn we graag van dienst met een product op maat.

We hebben een aantal producten die we op lokatie kunnen uitproberen, zonder verplichtingen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of kom eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Liever een bezoek aan huis? Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email info@gayene.eu