Organiet/ Organite en Chembusters

Organiet kun je zelf maken. Er zijn verschillende websites die je uitleggen hoe je dit kunt doen, welke kristallen je hiervoor kunt gebruiken en hoe je te werk moet gaan.

Dat geldt ook voor het maken van chembusters, de basis hiervoor is organiet.

Echter heeft nog niet iedereen de mogelijkheid om de kristallen optimaal te zuiveren en te programmeren waardoor de werking minder is dan hij zou kunnen zijn.

Je eigen organiet of chembuster opladen en zuiveren
en daardoor krachtiger maken.

Door mijn opleiding, training en ervaring heb ik de mogelijkheid om jouw creatie (veel) meer kracht te geven dan nu het geval is. Het bereik van jouw chembuster wordt daardoor groter en er kunnen dus meer schadelijke energieën worden getransformeerd.

Afhankelijk van de manier waarop jouw organiet/ chembuster is gemaakt is deze binnen enkele uren (in sommige gevallen één dag, maximaal) op te laden en deze eens zo sterk tot wel 10 keer zo sterk te maken.

De kracht is voor een groot deel afhankelijk van de gebruikte kristallen. Je kunt kristallen op verschillende manieren zuiveren waardoor ze beter werken.

Ons lichaam is op dat gebied een grote beperking voor ons omdat dit niet bestand is tegen de hoge energieën die nodig zijn om bijvoorbeeld een kristal volledig te zuiveren.

Ook hier heb ik voordeel van mijn training, ervaring en opleiding.

Wil jij jouw chembuster/ organiet/ kristallen extra kracht geven dan help ik je daar graag mee. Hoe meer chembusters op de wereld hoe beter en hoe krachtiger ze zijn hoe meer profijt de hele omgeving en onze Aarde hiervan heeft.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of stuur een email met foto('s) van de objecten die je opgeladen en gezuiverd wilt hebben.