GAYENE Business Scan

Succesvol Ondernemen

Alles is energie...

Jouw inzet is energie die je in jouw onderneming stopt die ook energie is.

Door vervuilde energieën komt jouw inzet niet altijd toch zijn recht.

Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Onder andere kan dit komen door de ligging van het pand, de lokatie.

 

Ze hoeft niet meer te verhuizen als de lokatie niet goed voelt. Zieke, vermoeide werknemers, problemen met concentreren, prikkelbaar, gewoon geen optimale sfeer. Dit zijn dingen die veranderen als de plek goed voelt.

Een praktijk/ werkruimte thuis kan ook verstorend werken op de privé-situatie. De energieën worden gemengd. In dit geval is het nog belangrijker dat alles schoon is omdat je nagenoeg altijd op deze plek bent.

Je wilt na je werk graag fris naar huis zodat je daar ook nog iets kunt ondernemen. En thuis wil je ook niet alleen op de bank hangen omdat je verder nergens geen energie meer voor hebt.

Om ervoor te zorgen dat jij, jouw werknemers, collega's zich goed voelen en dat jouw en hun inzet volledig toch zijn recht komt kunnen wij de Gayene Business Scan uitvoeren.

 

Gayene Business Scan

 

Dit houdt in dat we jouw onderneming, de lokatie, het pand/ ruimte energetisch controleren op onzuiverheden en deze vervolgens schoonmaken.

In een schone omgeving heb je nagenoeg geen invloeden van buitenaf waar je geen controle over hebt.

De meeste plaatsen waar onze huizen en bedrijven staan zijn niet schoon. Dit komt door alles wat er in het verleden is gebeurt. Zowel onlangs voor, tijdens en na de bouw als lang geleden.

We komen in woningen en bedrijven veel dingen tegen die verstorend werken en we kunnen hier iets aan veranderen.

Als wij klaar zijn is alles schoon.

Om dit in de toekomst schoon te houden bieden wij een aantal producten aan die hiervoor kunnen zorgen.

Zie "producten".

Wij geven altijd een advies op maat voor iedere lokatie die we hebben schoongemaakt en indien nodig maken wij een product op maat voor jou

Gayene Business Scan - Garantie

 

Als wij klaar zijn is alles schoon.

Dit garanderen wij.

Als er nadien toch nog mensen zijn die last hebben van negatieve/ vervuilde energieën dan komen we terug om dit schoon te maken. Tevens kijken we naar de oorzaak hiervan.